Nieuwe naam, ander pand, maar met vertrouwde gezichten;

Bouwbedrijf Hagedoorn heet nu officieel Takes Bouwbedrijf.

Vandaag 05-04-24 viert Gijs Takes (36) uit Hippolytushoef de officiƫle opening van zijn nieuwe locatie aan de Noordburenweg 17 te Hippolytushoef. Niet alleen werkt hij vanaf heden vanuit dit pand, ook voert hij een naam wijzing door. Bouwbedrijf Hagedoorn wordt namelijk Takes Bouwbedrijf. Een langgekoesterde wens van Gijs, die al ver terug in de tijd gaat.

Als scholier begon Gijs op zijn twaalfde met het vegen van de werkplaats bij de firma Hagedoorn. Na zijn middelbare schooldiploma, volgt Gijs de opleiding voor timmerman aan het ESPEC in Heerhugowaard. In die tijd timmert hij hard aan de weg bij het bouwbedrijf en daarmee ook aan zijn toekomst, want op 1 januari 2014 wordt hij mede-eigenaar van bouwbedrijf Hagedoorn. Een deel van zijn droom is dan in vervulling gegaan. Wanneer Gijs ook zijn aannemerspapieren behaalt, wordt hij in 2018 geheel eigenaar van het bedrijf.

Nu, 6 jaar later, is het plaatje compleet. Er is de laatste maanden hard gewerkt om het pand aan de Noordburenweg in te richten en klaar voor gebruik te maken. Voor de klanten en leveranciers verandert er niets. Gijs en zijn team met vakbekwame timmermannen staan voor u klaar!